torsdag 17 mars 2016

Om man skulle ta och spana in nån 17 åring kanske..

Nämen om jag skulle ta och busvissla efter några tonårskillar kanske. Eller ännu hellre ställa mig näranära någon 15 årig grabb på tunnelbanan och säga att jag kan visa honom Stockholm. Eller kanske sätta mig vid grabbgängets bord på puben och fråga varför de sitter där helt ensamma. Och om de inte vill prata med mig ska jag tala om för dem att de fått för lite fitta.

Sedan kanske jag slänger iväg lite bilder på mitt kön till olika män som uttalar sig på sociala medier och för säkerhets skull även till snubbar som jag spelar olika mobilspel med. Ja va fan, om man spelar Wordfued eller olika quiz med okända kvinnor då är det väl fitta man vill ha. Eller?

Tar jag mig rättigheter? Va faen, jag är ju en kvinna i mina bästa år. Den man som klagar på det är bara impotent. Eller bög. Och behöver straffknullas.

5 kommentarer:

 1. Hear! Hear! Passa på att skicka hotfulla mejl till manliga journalister, programledare och debattörer också när du ändå håller på. Glöm inte tala om hur fula de är. Det hör tydligen till god ton i sammanhanget, om jag förstått det rätt.

  SvaraRadera
 2. Du skulle ju kunna, men du är alldeles för intelligent för det.

  SvaraRadera
 3. Har du fått i dig testostron på något sätt????
  Eller är det bara lite Gubbröra i skallen....det är trots allt snart Påsk!

  SvaraRadera
 4. Bra skrivet. Det är helt otroligt att vi, alla o en var inte reagerar mer. Har en kompis som varit ensamstående ett tag nu. En del av våra träffar innebär råd för att bli av med puckon. Folk som är gifta o sambos som kommer med förslag... Stallets o för ett tag sen fick vi hjälpas åt o vräka ut en kille som hon var sambo med en månad o som hade börjat kontrollera o förminska, döma inför hennes barn osv. Tafs på fester o förslag från folk som man tänkte var vettiga... Man tappat ju hoppet... Som om hon var lovligt byte för att hon är ensamstående, helt galen blir jag.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.