måndag 7 januari 2013

Nackdelen med att må bra

Nackdelen med att jag nu mår bra, i alla fall mycket bättre än för några månader sedan, det är att jag lägger märke till hur jag ser ut!

Utväxten i det blondslingade håret är skrattretande. De 6 kilo jag gick ned i somras och de 4 som jag sedan hade kvar till nån slags målvikt, det är bara att börja om. Jag har ätit. Tröstätit. Och fullkomligt struntat i frisyr och utseende.

Så här sitter jag nu. Lite för tjock. Med frissigt hår som är i flera färger. Men gladare.

Håhåjaja.

6 kommentarer:

 1. Man får vara ful, men inte dum. Kram på dig!
  /Maria H

  SvaraRadera
 2. Men det där går ju att åtgärda! Heja på :)

  SvaraRadera
 3. Min Yngsta, som inte heller mått så bra, åtgärdade sitt frissiga hår idag och blev helt knäckt för allt som klipptes bort. Har tydligen gråtit hela kvällen. Så skit i håret och må bra är mitt tips!

  SvaraRadera
 4. Det är det inre som räknas men om du nu skulle må bra av lite frisering så är det ju bara att ringa och boka tid. Snart blir det ljusare och då kommer du säkert att börja längta efter promenader. Vi är många som blir lite tjockare den här årstiden.

  SvaraRadera
 5. Gladare är bra!

  SvaraRadera
 6. Ja, är det inte märkligt. Jag sitter väl på samma sätt, svart i hårbotten och flygiga blonderade slingor och det är nåt som tar emot nånstans när jag böjer mig, men ganska glad är jag ändå. Undrar om man kan dra nån slutsats av det......
  Agneta kram

  SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.