fredag 25 januari 2013

Om i morgon och andra händelser

I morgon ska jag träffa en person som har ett av de vackraste leenden jag vet. Bonus är att hon är rolig och mycket omtänksam. Fru Venus kallas hon, men heter något annat..

Om en dryg månad börjar jag på mitt nya jobb. Läskigtochroligtpåsammagång.

Ni vet den där känslan ett tag innan man ska ha semester. Att helt plötsligt kan man inte tänka på annat än att slippa sitt jobb. Och man vet att man orkar fram till semestern, men skulle nån kräva att man jobbar en enda dag till då skulle man kräkas. Den känslan börjar infinna sig nu. Jag orkar, men skulle helst vilja börja på mitt nya jobb NU.

Kollegorna har reagerat olika. Några (de ungamedenergi) har önskat mig lycka till, andra (detröttaoavsettålder) har blivit arga. "Hur kan du lämna oss!!??"

Mest funderar jag på att jag ska pendla sammanlagt över 3 timmar per dag. Men familjen har redan börjat öva märker jag. I alla fall maken. Han påminner om läxor och att det är läggdags (när det gäller barnen alltså, inte mig). Det blir nog bra det här. Det blir det.

Och sorry ni nya följare och annat löst folk som tittat in efter att ha läst mitt älskade citat av Socker Conny. Roligare än så här blir det inte. Det är serierna som är roliga. Inte jag.


4 kommentarer:

 1. Skitsnack! Du är rolig som fan, eller hur Realisten? Och snygg, och klok, och modig och alldeles alldeles väldigt speciell! Resa på färja 13 timmar speciell! ;-)

  SvaraRadera
 2. Ååååh! Ge hon som kommenterar här ovan världens största kram från mig! Själv bor jag bara 3 timmar bort men kommer liksom aldrig iväg... :/
  Om det blir som jag nu planerar kommer jag att pendla 4 timmar om dagen i ett halvt år... Men 6 månader sitter man på en pinne om det krävs! ;)

  SvaraRadera
 3. Hon verkar vara något alldeles extra den där Fru Venus. Ni kommer säkert att ha en mycket trevlig helg.

  SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.