fredag 11 maj 2012

Några saker jag vill ta upp. Svar önskas.

1. Jisses, vad ni alla är produktiva. Följer inte så väldigt många bloggar, men har man varit frånvarande från datorn något dygn, då finns det text att läsa i kapp!

2. Det finns en del saker jag är totalt onöjd med i mitt liv. Andra som jag är mycket nöjd med.

3. Onöjda saker stjäl energi. Så nu vill jag veta vad just Du är nöjd med just nu, när du läser detta. Och ja, önskar även svar från Cicci Realisten.

7 kommentarer:

 1. Jag är rätt onöjd just nu. Men klart att är stolt att jag varit med att producera tre underbara ungar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Typ samma här. Fast jag har bara producerat två. Du ligger lite före..

   Radera
 2. Jag är nöjd med att ta mig igenom dagarna. En i taget. Och att jag kan vara ett stöd för min mamma. Att mina tonåringar gör livet lättare, och roligare gör mig också nöjd.

  SvaraRadera
 3. Jag är toknöjd över mitt yrkesval, o eftersom frågan kom nu då jag jobbar så måste jag ju svara det.

  Älskar att vara distriktssköterska!!

  SvaraRadera
 4. Jag är ju lite enkel och simpel jag, så jag är nöjd med att det är lördag kväll och jag får lägga mig tidigt och sova länge! Är extremt trött nuförtiden.

  SvaraRadera
 5. Här fick jag verkligen fundera, det är mycket lättare att vara missnöjd! Men jag är nöjd med att sonen har blivit bättre på fotbollsträningarna och vågar ta för sig lite mera. Det sved i mammahjärtat ibland förra året när han "gömde" sig på plan och och inte fick några passningar och inte tog några egna initiativ.
  Jag hoppas årets matcher blir roligare.

  SvaraRadera
 6. Oj, vilken svår fråga. Särskilt som jag i skrivande stund, nej förresten stora delar av dagen, varit onöjd, rentav missbelåten med hur datorna har fungerat. Alltså INTE fungerat.

  Hundarna har också gjort mig frustrerad idag genom sitt uppförande. Så man kanske kan tro att jag ligger på minus en dag som denna. Men då får jag dra till med att jag varit nöjd över de luncher, fika och middagar jag presterat under helgen till två hungriga söner och deras tre telningar. DOM har i alla låtit nöjda och det känns ju bra i en mammas/farmors hjärta.

  Jag måste också vara nöjd med min hälsa som så här långt (och det är långt)i livet varit bra. Även övriga familjemedlemmars hälsa är i dag bra, också något som hamnar på pluskontot.

  Trots mager persionärslön är ekonomin klart godkänd. Plus där också. Till råga på allt har snart all snö försvunnit, trots att vi för en vecka sen hade fått 40 cm ovanpå allt som redan låg där.

  Men du ser, det finns så mycket att vara nöjd över, så nu ska jag sluta reta mig över att sönerna i sin iver att fixa pappas dator, lyckats förvrida huvudet på min. Nästan i alla fall.

  SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.