onsdag 21 november 2012

Outfit till julfesten

Jobbet ska ha julfest i december. Med tomtetema.
Min devis är att icke umgås med kollegorna utanför betald arbetstid. Eftersom vi ses så jävla ofta ändå. Och för att de flesta är så extremt präktiga och tillknäppta.
Men i år kanske jag gör ett av mina undantag.
Har hittat sååå läckra tomtekläder.
Vilken outfit ska jag välja?6 kommentarer:

 1. Den översta ser lite varmare ut, så ta den!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du ska välja den översta!!! Den önskar lite mera liksom...
  Njae, jag vet inte, om jag ska vara ärlig, om det är rätt klädsel på en julfirmafest. Men ändå, typ. Chocka dem! Gör nåt de inte förväntar sig!
  För tusen år sen, då vi var ett tjejgäng på jobbet som umgicks och hade vansinniga fester, klädde vi ut oss när vi skulle hem till varandra. Spec. en gång minns jag väl, då hade en av tjejerna (som var långtifrån smal) klätt sig i en rosa, ful baddräkt, där magen kom först och hon sen. Dessutom hade hon cyklop på sig. Kanske för att inte själv se hur hon såg ut. Men jääääääääkligt roligt hade vi! Det var tider det!
  (och jo, hon är fortfarande av av mina bästa vänner!)

  SvaraRadera
 3. Småländskan igen21 november 2012 16:05

  Förlåt att jag upptar en stor del av ditt utrymme här, men du skriver sånt som gör att jag får nostalgitrippar.
  Det där kläutossgänget: en gång skulle vi till en av tjejerna, som bor i en stad ca 7 mil härifrån. Jag hade varit hos sonens dagmamma, letat på hennes vind och hittade en riktig tantklänning och en sån där platt tantväska.. sen fixade jag till mig riktigt tantigt (ja då var jag ganska ung, så jag behövde det). Ställde mig vid busshållplatsen på stora infarten här och upptäckte hur beundransvärd jag var, eftersom de flesta bilisterna saktade in, kollade, sen signalerade de. Ombord på bussen satte jag mig i mitten, så alla skulle se denna otroligt fina, underbara gamla tant med väskan hårt intryckt i magtrakten. Gissa om det blev kontakt med övriga bussresenärer? Bara resan till min kompis gjorde hela festen!
  Guuud vad jag längtar tillbaka till den där vansinniga "jag-skiter-i-vad-folk-säger-bara-vi-har-kul-perioden".
  Har du, som är i den åldern jag var då, sånt kul för er numera?
  Om inte... se till att ha det!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nummer ett helt klart, sen kan de fundera om du har en piercing i naveln eller inte.

  SvaraRadera
 5. Med den kroppen kan du ta vilken som... Men den översta värmer nog lite mer i julkylan

  SvaraRadera
 6. Jag tycker du ska ta den understa.
  På våra julfester, som jag föga förvånande har vägrat gå på, är det alltid andra teman än just jul. Det är en av alla saker som stör mig, låt det vara julfest om det är julfest för helfete. Förra året var det 80-tal. I år är vi inbjudna till en flygning där man kan boka första-eller andra klass. Jag bokar inget.
  Jag skulle kunna gå igång väldigt mkt mer nu, men du ville visst veta vilka kläder du skulle ha och inte vad jag tycker om våra julfester...

  SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.