tisdag 24 april 2012

Drömdagar som inte blir så jävla bra

Det finns dagar när jag drömmer om att vara sjuk. Inget allvarligt. Bara lite lätt feber och snuva så att jag kan ligga i sängen en hel dag utan dåligt samvete.

Så kommer det sådana snuvdagar. Och det är inte alls så där skönt som jag fantiserat om. För oftast är det någon av ungarna som smittat mig så förutom att vara sjuk själv så är det någon minderårig som ska tas om hand. Och så ser jag hur hemmet ser ut. Dammfläckarstökrörigt. Tavlor som fortfarande inte hänger på plats. Rum som ännu inte är om-målade. Men jag orkar inte göra något åt det. För orkade jag det, då är jag ju tillräckligt pigg för att gå till jobbet.

De senaste dagarna har varit preciis sådana dagar. I morgon går jag till jobbet. I den här röran kan man ju inte vara sjuk.

4 kommentarer:

 1. Tror jag kommer hem till dig och kör en Äntligen hemma-112 variant ;-)

  SvaraRadera
 2. Haha - precis sådär tänker jag ofta.
  "Om jag bara kunde bli lite småsjuk så jag kan kolla på den och den filmen, läsa den och den boken och bara ligga och lata mig"

  När/om jag väl blir lite sjuk får jag spader efter en dag!

  Hittade in här via kommentar i någon blogg - jag kommer tillbaka!

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. Ja tänk om man slapp se och speciellt den här årstiden. Jag har ett tips. använd mörka solglasögon inomhus. Det dämpar det värsta.
  Ha en fin arbetsdag i morgon och du kom ihåg att ta av dig solglasögonen innan du går till jobbet

  SvaraRadera
 4. Igenkänning på hög nivå! Just nu är det så, hade mycket hellre varit hemma ensam och tagit hand om bara mig, fast hade inte sonen varit sjuk hade jag ju gått till jobbet för karensdagen svider för mycket i plånboken. Imorgon ska vi vara hemma igen och det bästa är nu på kvällen innan när jag vet att jag inte behöver ställa väckarklockan.

  SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.