onsdag 5 december 2012

Jag älskar..

..mina fleecekläder. Mina varma vinterstövlar. Min nya täck-kjol. Att jag inte behövde köra bil i den här snöstormen som just nu passerar landskapet jag bor i. Och så älskar jag min familj. Kanske jag älskar familjen mest. Kanske.

Men fleece är en väldigt bra uppfinning..

Vad älskar du?

7 kommentarer:

 1. Utan någon inbördes rangordning. Varma kläder nu på vintern, min iPhone, mina tonåringar, champagne och vin, värme, vänner och att lata mig.

  SvaraRadera
 2. Whiskey, min bil, mina symaskiner och laptopen. Och så diverse två- och fyrbenta.

  SvaraRadera
 3. Min familj och sol och sommar :)

  SvaraRadera
 4. Om vi bortser från människor och djur;
  choklad, hav, sol, vin, pepparkaksdeg, kjol och bara ben och att duscha. Bland annat.

  SvaraRadera
 5. Förutom allt det där uppenbara (familj, choklad, min laptop, mina vänner osv) älskar jag mina nya broddar. Vår gata är snorhal varje vinter men nu är det slut på halkandet

  SvaraRadera
 6. snökjol är bra, men varma, vattentäta vinterstövlar/kängor som det inte läcker in snö i är nog bra

  SvaraRadera
 7. ..älskar och älskar... ja så klart BARNBARNET, grabben och hans familj, syrran och hennes man...sen älskar jag nog vetskapen om att jag äntligen, om en månad, är helt befriad från de som jagat mig en längre tid. Älskar känslan att få rå mig själv, känslan av att "ingen jävel behöver bry sig nu"... det är vad jag känner just nu. Det är vad jag älskar. Känslan...befrielsen, den befrielsen som inträder efter ett långt arbetsliv, ett långt "jag-ställer-alltid-upp-oavsett-tid-lön", befrielsen att efter ett otroligt fint, härligt, underbart arbets- och annat liv som slutade i ett inte så bra ovanstående, nu får "komma till ro"... Hur det blir, detta med att "komma till ro" har jag ingen aning om, men just nu känns det bra, riktigt bra!
  Annars så älskar jag resor, resor och så... resor.

  SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.