fredag 14 december 2012

Julkort och annatsmåttochgott

För sisådär en 15-20 år sedan skickade jag typ 40-50 julkort. Innan FB. Innan SMS.

Nu är jag nere i 10 stycken. De skickas till släkt som inteanvändersigavinternet (=gamla) eller sådana där som använder sig av känslomässig utpressning(= de skickar julkort varje jävla år och då måste man ju göra detsamma förattvaraartig!)

Och så skickar jag till en, som bor i ett annat land. Fast ändå rätt så nära.

Men jag saknar julkortstiden. När brevlådan fylldes. Jag saknar brevtiden. När posten inte endast bestod av räkningar!

För allvarligt talat. Ett SMS är så lätt att skicka i väg. Till flera samtidigt. En julhälsning på FB når alla, men är rätt så opersonlig. Jag gillar personlig post!

Sedan kan jag bara konstatera att de 6 kilon jag gick ned i somras och som skulle bli 10 fram till jul, så blir det inte. Jag får börja om.

Attvarasjukskrivenochtyckalitesyndomsigsjälv=Ökad vikt..

Over and out. Och God Jul.
En mening jag säkert kommer att upprepaomochomigen..

10 kommentarer:

 1. Jag kan oxå sakna att FÅ julkort men jag saknar inte att SKICKA. Och eftersom jag inte skickar kan jag inte förvänta mig att få.
  God Jul på dig med!
  Och en kram.

  SvaraRadera
 2. Tur att du skrev den sista meningen, trodde du skulle hålla dig borta härifrån fram till jul. Det hade blivit tråkigt tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Jag saknar också julkorten som damp ner i brevlådan. Så därför har jag gott tillbaka till den gamla julkorts traditionen. Känns mycket bättre att skriva och skicka dom än en knapp tryckning.

  SvaraRadera
 4. Jag ÄLSKAR att skicka kort :-D men väntar inga tillbaka. Fredagskram!

  SvaraRadera
 5. Jag har skickat 53 julkort i år :)

  SvaraRadera
 6. Håller med dig att det är trist att dagens julhälsning går så fort och enkelt. Och lite opersonligt. Men att skicka iväg julkort själv är inte alltid kul. Roligare att få. MEN då måste man ju skicka också... ;)

  SvaraRadera
 7. känner igen både det där med julkoren och vikten. Båda är tråkiga tycker jag

  SvaraRadera
 8. Jag har börjat skicka en massa julkort igen. Tycker att det är ganska opersonligt att skicka SMS och via FB.

  SvaraRadera
 9. Här kommer mitt julkort!
  God jul! :)

  SvaraRadera
 10. Mina julkort har också krymt, från cirka 30 till ungefär 13. Jag gillar att skicka kort och jag gillar att få, men det är ju rätt trist att bara skicka och aldrig få tillbaka men jag vill ju inte att någon skickar till mig bara för att vara artig för att dendärjäklamänniskanskickartillmigvarjeårsådåmåstejagocksåskicka.
  Julkort via SMS har jag aldrig skickat och vill verkligen inte ha. Julkort vid FB-loggen tycker jag överhuvudtaget inte är något julkort. Jag mailar en del kort, men undviker opersonliga massutskick.
  God jul!

  SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.