fredag 20 juli 2012

Frågelåda

 • Varför måste alla i familjen in i badrummet när just jag är där?
 • Hur kommer det sig att mina döttrar kan leka själva i timmar medan jag tvättarstädarlagarmat, men att de genast måste få kontakt med mig så fort jag pratar i telefonen (vilket jag gör typ 1ggr/v).
 • Varför tror alla i familjen att just jag vet vart deras favorittröja är eller vitlökspressenäggkopparnakakorna? Jag hittar ju fanimej knappt hem.
 • Hur kommer det sig att enkla ärenden tar evinnerlig tid om man har barn med sig. Min barn är ändå rätt stora. Men de blir ÄNDÅ törstigahungrigakissnödiga så fort vi lämnar hemmet och att köpa godis kan ta en evighet för det finns ju SÅ MYCKET ATT VÄLJA PÅ!
 • Och sist men inte minst. Varför går jag igång på ovanstående vissa dagar medan jag andra dagar rycker på axlarna.
Den sista frågan har jag faktiskt svar på. PMS.
Men de övriga frågorna undrar jag ofta över. I alla fall nån gång i månaden...

4 kommentarer:

 1. Jag kommer att kolla in här med jämna mellanrum resten av livet för att se om någon har svar på dina frågor eftersom jag undrar detsamma!!

  SvaraRadera
 2. Hoppas någon knäcker detta, det är ett fenomen jag funderat mycket på...

  SvaraRadera
 3. Nu tycker jag att dina fina tjejer är så stora att har de inte kissatätitdruckit innan ni går ut, ja då får de ta mig sjutton vänta!

  SvaraRadera
 4. Småländskan20 juli 2012 18:15

  PMS! Jodå, jag minns den! Inte med glädje, det lovar jag dig. De jag bodde tillsammans med just under den tiden minns den också! DET lovar jag dig! Oj,det blev många utropstecken här, men det förstärker just som det var då...

  SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.