onsdag 11 juli 2012

Jogga i pyjamas

Jag försöker gå en promenad varje dag. I bland lufsar jag en bit. Att kalla det jogga är överdrivet.

På min runda möter jag andra människor. Mest kvinnor. Tjocka och smala med olika nyanser av rödblommig ansträngning i ansiktet.

Det enda de har gemensamt är kläderna. Alla är klädda i tajta svarta träningsbyxor och slimmade linnen. Oavsett kroppsform. Ofta med en ajjfån eller slikt kring halsen, förmodligen pumpandes ut springvänlig musik.

Själv promenerar jag helst i mysdress eller mina gamla slitna militärbyxor. Fladdrigt och skönt ska det vara. Och i min gamla knappmobil surrar P1prat.

Men jag har faktiskt träningBH. Annars skulle jag bli knockad av mina egna bröst.

Träningskläder köper jag inte. För då skulle jag känna mig tvungen att träna. På riktigt.

Och då kära läsare skulle tonåringen och treåringen i mig vakna och jag skulle inte röra en fena.

Människan är då en komplicerad varelse.

5 kommentarer:

 1. Vi är två, kan jag bara konstatera.

  SvaraRadera
 2. Jag vägrar slimmad överdel, men har en lösare modell i sån där funktionsmaterial. Men svarta tajta löptights, det har jag. Köpte det mest för att jag skulle känna att nu tränar jag, på riktigt! Till motsas från dig alltså. :D
  Men upptäckte en mycket bra fördel med detta köp, förutom att det känns som att man tränar på riktigt. Det började ösregna när jag var ute, men jag kände mig aldrig blöt, så där som man hade gjort med kläder av bomull. Skönt!

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat då är vi två. Ibland önskar att jag de där byxorna som de har för de verkar hålla in allt på plats. Det är inte bara Bh som behöver hålla här. jag skulle även behöva sätta fast låren. Får se till hösten om det blir något över efter semestrarna. pengar kan ju användas på roligare sätt tycker jag i alla fall
  Ha det så gott

  SvaraRadera
 4. Kör med slimmade löpartights men på överdelen en löst sittande träningstop fr Stadium. Känner mig som en riktig joggare fast jag i själva verket är en lufsare.;)

  SvaraRadera
 5. Tror det är bra med slimmat som håller fast allt som gungar när man rör sig. Gör ont om man rör sig för fort ju. ;)

  SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.