onsdag 27 juni 2012

Att leva veckotidningsliv

Jag börjar dagen med att jogga och sedan lite yoga eller styrketräning på det, i mitt ljusa välstädade hem som är skrubbat med såpa och där allting har sin bestämda plats.

Så frukost, en nyttig en och sedan egenvård i badrummet. Håret ska tvättasochinpackasochsköljasochstylas.

Sedan är det dags för kroppsskrubb och ansiktsmask och sminkning med underlagskräm ochfoundationochconcealer och litelättrouge och ögonenärviktiga, de ska sminkas noggrant och munnen ska peelas och sedan vårdandekrämochsedanläppstiftochsedanglans.

Då är det dags för lunch förmanskaintehoppaövermåltider. En fräsch sallad med skaldjur blir bra. Och min mindfulness stund måste jag ju hinna med.

Sedan shopping. Jag måste fylla på min basgarderob och unnar mig också lite fräcka accessoarer. Benen är lite trötta när jag kommer hem så jag tar ett fotbad och behandlar mina fötter tills de är som babyhy.

Och så var det dags att förbereda middagen. Kött ska marineras och förrätten ska fixas och sparrisen sköljas. För här ska bjudas på romantisk middag för nu ska förhållandet vårdas, det ska pratas och skrattas och sedan ska vi ömsint massera varandra med doftande oljor och älska natten lång.

Eller så ordnar jag kanske en lite improviserad fest för de närmaste 15 vännerna? Med något enkelt tema. Bohemian chic kanske, eller så kan jag strö rosenblad över allt. Rosenblad kan man kandera, det tror jag att jag gör.

Och min klädsel matchar dukningen och alla är glada hela tiden och sedan 8 timmars skönhetssömn för det är bra för hyn och i morgon är en ny dag då det ska joggasochtränas och kanske lite cellulitbehandling på det. Jag har ju inga men i förebyggande syfte, det är bra.

Äh. Det verkar jobbigt att leva veckotidningsliv. Jag håller mig till mitt eget liv. Med ett ickerenoverathem och opeelade läppar. Det känns riktigt bra.

8 kommentarer:

 1. Jösses! Jag hann bli lite orolig där... ;-) Fru V

  SvaraRadera
 2. Ja usch, det lät förskräckligt!

  SvaraRadera
 3. Jag började faktiskt ana oråd redan på första raden.....
  Jag menar yoga ELLER styrketräning lät lite misstänkt - du skulle skrivit yoga OCH styrketräning så hade det låtit trovärdigare!! ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Nänä, oss lurar du inte! :)

  SvaraRadera
 5. Veckotidningsliv låter tråkigt...mycket bättre med riktigt liv. :D

  SvaraRadera
 6. Jag blev riktigt orolig tills jag kom till de två nedersta raderna. Vilken tur att du landade med fötterna på jorden!

  SvaraRadera
 7. Jag har sagt att du inte skulle skriva om mig i bloggen. Nu gjorde du det i alla fall. Konstigt nog så gillar jag mitt vanliga liv jättemycket i alla fall ibland.
  Ha en fin morgondag

  SvaraRadera
 8. sv: Din teori om varför den där mamman och hennes dotter är på kollisionskurs stämmer kanske. Jag har faktiskt inte sett det på det viset.....
  Tack för ögonöppnaren! Kram

  SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.