onsdag 6 juni 2012

Morgondagen är min bästa vän

Jag gick igenom delar av min garderob i dag. Självplågare som jag är. För det var en del fint som hängde där. Som jag inte längre kommer i. Och då tänkte jag som jag gör så många andra dagar, att i morgon eller i alla fall snart, då ska jag ta tag i mitt liv. Äta nyttigare, röra på mig. I morgon. Men inte idag.

Garderoben finns i mitt sovrum. Ett sovrum som behöver tapetseras om. Jag ska fixa det. I morgon eller i alla fall snart. Men inte i dag.

Och egentligen borde jag sluta snusa. Mitt tandkött mår inte så bra. Och det är mycket dyrt med snus. Kanske skulle jag dra ned på vindrickandet också. Man vet ju aldrig, plötsligt kanske jag blir alkoholist.
Men inte idag. För ett glas vin till maten är ju gott. Och en snus efter maten är ännu godare. Men en annan dag. Då. Då ska jag ta tag i mitt liv..

1 kommentar:

  1. Morgondagen är min bästa vän också. Det går att skjuta upp en massa man borde göra utan att det händer speciellt mycket. Men en sak har jag lärt mig och det är att mår man inte bra så ska man inte ge sig på några stora förändringprojekt i livet.

    SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.