måndag 25 juni 2012

Jag får inget stöd!!

Lite försiktigt så försöker jag gå ned i vikt. Undvika kolhydrater och röra lite på mig. Förra veckan gick rätt bra. Förra veckans första 4 dagar rättare sagt. Sedan blev det sillochgrillochchips.

Så tog jag nya tag i går. Och fram till i dag vid middagsdags. Sedan var det kört. Min make hade gjort raggmunk. Jag älskar raggmunk! Kunde inte låta bli. Nu är jag väldigt mätt. Och ändå sugen på godis. Mat med kolhydrater i är värsta triggern för mig.

Och i morgon har min lilla Älva önskat sig köttfärssås och pasta till middag. Jag älskar pasta!

Hur ska detta gå? Inte alls förmodligen..

5 kommentarer:

 1. Jag ska göra mitt bästa nästa vecka. Är det ok om vi två tar kalorierna i form av vin? ;-)

  SvaraRadera
 2. Du får flytta hem till mig en period, helt enkelt. :)
  Fast det var väldigt jobbigt för mig att läsa om raggmunk just nu...

  SvaraRadera
 3. Men visst är det hopplöst? Röven blir bredare o bredare, låren allt mer gropiga o det har utvecklats en slags tantmage som aldrig funnits tidigare. Jag är såååå less på mitt BMI.

  SvaraRadera
 4. Jag är definitivt ingen kunskap på området, men jag tror att man kan äta allt om man bara äter lite mindre och rör sig mer! Då funkar allt, för det har det gjort i alla tider så varför inte nu? Vi sitter för mycket stilla!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Tricket är nog just som Agnets skriver, att man minskar ner på portionerna och rör sig mera. Jag kan faktiskt konstatera att mat som förr räckte till en familj på fem, numera verkar lagom till två. Helt oppå tok!

  SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.