tisdag 26 juni 2012

En båt med hål i

Min terapeut (det låter lite som om jag var med i en amerikansk film när jag säger så) tycker att jag är en båt. En båt med hål i skrovet. Ur de hålen läcker det energi.
 
Jag måste laga de där hålen. Samla energi. Säger terapeuten.

Och jag tänker, jaha. Menar hon att jag är ett vrak?!!
9 kommentarer:

 1. HA HA HA HA HA!!! Förlåt, men :-)))
  Du är inget vrak, men om det ändå läcker, kan det inte rinna ut lite chipsrester och annat elände ;-) KRAM

  SvaraRadera
 2. Nä, det menar hon inte. Men hon menar att du måste använda din energi på det som är bra för dig. Och ladda med energi som verkligen ger energi. Typ. Men det visste du ju. :-D

  SvaraRadera
 3. Ett sånt vrak är nog jag!

  SvaraRadera
 4. Berättar hon hur man ska göra det också?

  SvaraRadera
 5. själv kommer jag att tänka på Vilse i pannkakan. Det var någon eländig typ där som stoppade korkar i hålen på sin båt

  SvaraRadera
 6. Hahaha, ja så kan man också se på det. ;)

  (men jag tror inte terapeuten menade så)

  SvaraRadera
 7. Hahhaa, eller charmig klenod med skavanker?

  SvaraRadera
 8. Ja så kan man se på saker. Det jag tycker är värst är att man måste täta läckorna själv. Finns det ingenstans att lämna in sig och få det gjort lite snabbt. Du har du tänkt på att minus kan var plus om om ser det från ett annat håll. För visst kan det vara mysigt att det regnar så att man slipper vara ute och hitta på massa saker.
  Sköt om dig

  SvaraRadera
 9. Att du läcker eller att du är läcker? ;) Nja, det kanske inte var den bästa liknelsen för någon som känner sig rätt låg, men i alla fall bättre än att du hade varit ett otätt hus som det blåser rätt igenom? (Förlåt, du triggade min elaka humor).

  Terapeuter är himlans bra att ha ibland (själv har jag avverkat några stycken) och den du har menar alldeles säkert bara väldigt väl. Kram på dig!

  SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.