lördag 11 augusti 2012

Om jag förstod mig på..

.. min ajjfån, då skulle ni få se bilder på det lass kantareller som min adoptivtant nu gett mig igen.

Men jag har trixat och tänkt. Och den lyder inte. Telefonen alltså. När i helvete kommer tekniken som förstår preciis vad jag vill göra utan att jag behöver trycka på en enda djefla knapp?!!

Tycker att ni ska komma hit, Realisten och Singelmamman och lära mig lite. Vad jag minns så skrek ni i kör att det var ajjfån som gällde. Känn pressen.

3 kommentarer:

  1. Jag har nyss skaffat mig en iphone och jag älskar den. Skulle gärna hjälpa dig om du finns i närheten av mig :-). Jag har även kommit på att det är lätt att sätta in bilder i bloggen och blogga genom telefonen.....underbart.

    SvaraRadera
  2. Det känns inte alls pressande. Jag kommer så gärna. Vad är det du vill göra som inte funkar? Har du tagit en bild med den som du inte lyckas få in på bloggen? Om så är fallet, blir min första hjälpfråga: Har du laddat ner en bloggapp?

    SvaraRadera
  3. Jag har en kollega som har en likadan telefon som jag. Han pillade lite på den och laddade ner någon uppdatering sen gjorde den allt jag ville (sånt som inte funkat alls innan). Har du ingen sån kollega kanske du kan få låna min

    SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.