tisdag 11 september 2012

Utmaningen slutförd

8 saker ni inte vet om mig och svar på några av era frågor

1. När jag är arg skriker jag helvetesjävlafaannskuksskit. Ordet fitta använder jag sällan. Vill inte använda mitt eget kön som svordom. När jag är ledsen svär jag inte alls, då är jag tyst. 

2. En perfekt dag i mitt liv, skulle vara sovmorgon på ett hotell i ett lagom varmt land där det serverades stor god frukost och sedan skulle jag få hänga på stranden och ligga i en solstol och läsa medan barnen lekte och maken låg i skuggan och när vi var soltrötta skulle vi gå till hotellet och ta en drink och en dusch för att sedan äta middag med min vän B och hennes familj som också skulle bo på vårt hotell. Och efter en kvällspromenad vid havet och kanske ett dopp skulle jag dricka en god whisky och sedan krypa ned i en renbäddad skön hotellsäng.

3. Eftersom jag är en försiktig person har jag inte gjort så mycket farligt i mitt liv. Det farligaste kanske var att åka svarttaxi i Gambia, eller att låta mig bli bjuden på rökverk som gjorde konstiga saker med mitt huvud, även det i Gambia.

4. Det elakaste jag gjort vet jag inte. Förmodligen har jag sårat folk omkring mig, det händer ju i de flesta mänskliga relationer någon gång. En elak grej jag gjorde eftersom det var så medvetet cyniskt var att vara helt oberörd när en tidigare pojkvän gjorde slut med mig. Jag var så iskall och ointresserad av vad han hade att säga att han låste in sig på toaletten. Jag var väl inte så kär i honom egentligen men jag blev förnärmad över att han ville göra slut och straffade honom genom att vara just iskall. Han trodde till slut att jag aldrig varit förtjust i honom alls.

5. Jag läser min dagstidning på olika sätt. Vardagar läser jag den kvällstid, är jag trött så läser jag bara kulturbilagan. På helgerna läser jag den oftast på förmiddagen och då från början till slut, utom sporten, den läser jag aldrig.

6. Jag snusar General portion. Kan i nödfall snusa Grov portion. Godissnus som smakar mint eller lakrits står jag inte ut med.

7. Jag har tidigare i mitt liv, för länge sedan, gått på viktkontroller p.g.a undervikt och misstänktes ha en ätstörning. Men det var lääänge sedan.

8. Jag kan alla verserna i Vyssan Lull.

Det var det. Over and out.

4 kommentarer:

  1. oj vad mycket intressant info om dig - nu är jag ännu mer nyfiken på dig

    SvaraRadera
  2. Spännande att höra mer om dig!

    SvaraRadera
  3. Då hoppas jag att du inte är tyst sen när vi ses :-)

    SvaraRadera

Blir glad av en kommentar! Ibland svarar jag på den, i bland inte. Men glad det blir jag.